søndag 1. juni 2014

En smakebit på søndag: Orkestergraven av Unni Lindell

En smakebit på søndag er en ukentlig utfordring fra Mari der man skal dele litt fra en bok man leser. Det er dessverre ikke noen lystig eller sommerlig bok jeg holder på med denne uken (vi har tross alt kommet til sommermånedene nå). Jeg har falt inn i en liten krimboble, og holder for øyeblikket på med Orkestergraven av Unni Lindell. Egentlig er jeg ikke noen superfan av krim, men denne klarer jeg nesten ikke legge fra meg.


Dette står bak på boken: "En kald vinternatt blir Siv Ellen Blad drept på vei hjem fra en konsert. Hun blir funnet død i en grøft på Vinderen i Oslo. Saken tar en dramatisk vending når morderen legger etterforsker Cato Isaksen for hat og på sin uhyggelige måte invaderer familielivet hans."

Smakebiten er hentet fra side 157:

"Det var noe med saken han jobbet med som krysset følelsen av minner han ikke riktig fikk tak i. Det var noe med den mørke strengen. Angsten som lå i bunnen av alt. Gjenstanden i vinduet lignet til forveksling på noe fra en svunnen tid."


Jeg håper dere alle koser dere resten av helgen. For min del blir det mye rydding og utpakking. Har endelig fått alle tingene mine opp i den nye leiligheten, men det er et styr å pakke ut. Ha en fin dag!
SHARE:

15 kommentarer

 1. Jag har läst de första åtta av Unni Lindell, men nu blir det inte fler för mig.

  Att packa upp efter en flytt är ju helt underbart, att hitta en plats för allt på ett nytt ställe. Jag gillar det :)

  SvarSlett
 2. Denne har jeg ikke fått med meg, selv om jeg har lest en del Lindell. Orkestergraven kom ut i 2005 og jeg tror jeg har lest alle bøkene om Cato Isaksen etter denne. Takk for tips, jeg skal sannelig lese denne serien fra begynnelsen av, for jeg er glad i god krim, og det kan ho Unni :) Ha en super søndag!

  SvarSlett
 3. Har ikke lest noe av Unni Lindell men det burde jeg kanskje.... uansett tusen takk for boktips og smakebit:-)

  SvarSlett
 4. Unni Lindell har jeg ikke lest, men har "Sukkerdøden" stående i hyllen. Takk for smakebiten! Lykke til med utpakkingen :)

  SvarSlett
 5. Jag har läst en bok av Unni, men inte denna. Tack för smakbiten :)

  SvarSlett
 6. Jag har några böcker av henne i bokhyllan. Ska se när jag får tid för dem. :)

  SvarSlett
 7. Jag har läst ett par barnböcker av Unni Lindell men inte någon krim ännu.Tack för smakbiten! :)

  SvarSlett
 8. Tack för smakbiten. Dottern gillar Unni Lindells böcker så jag har planerat att prova snart!

  SvarSlett
 9. Ja, å pakke ut er et strev. Jeg er enda ikke ferdig siden jeg flytta i ny leilighet for et par måneder siden.. Lykke til.:) Ha en fin søndag! Pst--Lindell leste jeg mye av i starten av krimkarierren hennes, men det er en stund siden nå. Gikk vel litt lei..

  SvarSlett
 10. Jag läste denna i vintras och tyckte att den var riktigt bra. Hoppas att du också gör det :-)

  SvarSlett
 11. Tack för smakbiten. Tror bestämt att det finns någon bok av Unni Lundell i bokhyllan. Har dock inte läst den.

  SvarSlett
 12. Jag har inte läst något av Unni Lindell, men kanske det vore dags att göra det. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 13. Tack för smakbiten, var länge sedan jag läste något av Lindell nu...

  SvarSlett
 14. Lindell har jeg lest noen av bøkene til, men ikke alle og ikke i riktig rekkefølge. Jeg leser i grunne nmye krim, så jeg burde nok få med meg Lindell sine også :-) Ønsker deg en fin søndagskveld!

  SvarSlett
 15. God smakebit :) For å være ærlig har jeg aldri lest noe av denne forfatteren om jeg ikke tar feil. Eller vent leste hennes ungdomsromaner sugemerket og Anna+Didrik=baby, men ingen av hennes krimromaner :p
  - Siri

  SvarSlett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig