søndag 4. november 2012

Smakebit på Søndag! EverneathDet er søndag igjen! Og søndag betyr en smakebit på søndag, en fast spalte fra bloggen Flukten fra virkeligheten. Her kan man dele noen linjer fra boken man leser nå, uten å røpe for mye selvsagt. Hvis du vil være med hadde det vært kjempe gøy, for man kan fort oppdage nye bøker man ikke visste om!

Boken jeg holder på med nå heter Everneath og er skrevet av Brodi Ashton. Jeg tror den er fra 2012, så den er ganske ny. Everneath er historien om Nikki Beckett som forsvant til en underverden, kalt Everneath. Nå har hun kommet tilbake for seks måneder, for å si farvel til de hun er glad i før hun må tilbake. Denne gangen må hun bli der for alltid.

Everneath (Everneath, #1)

Smakebiten jeg har valgt ut denne gangen er fra side 23

"Last year, I`d left my dad in the heat of an argument. 
I threw despicable words at him and then walked out and never came back.
This time, I was determined to do things better. I would
not leave him, alone in a room, with echoes of the things I never
should`ve said frozen in the air. I didn`t have control over much during my Return, but
I could control how I would leave the people I loved."


Jeg håper alle får en fantastisk søndag!

SHARE:

20 kommentarer

 1. Denne har jeg ikke hørt om - men underverdenen og magi lover godt! Er den oversatt?

  Takk for fin smakebit!
  God søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det vet jeg faktisk ikke! Men hvis den ikke er det blir den sikkert oversatt snart :) Takk for det! God søndag til deg også :)

   Slett
 2. Låter som en spännande historia!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja :) Den er i hvert fall det så langt!

   Slett
 3. Denne hørtes jo spennende ut, men også litt trist. Kan ikke være lett å vite at du skal se dine nærmeste for siste gang:) Nydelig bokomslag hadde den også:) Noterer den ned:) Takk for tips og smakebit!:) Ha en fin søndag!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja helt enig! Kan tenke meg at den blir veldig trist utover når tiden hennes nesten er omme. Takk skal du ha og ha en fin søndag du også :)

   Slett
 4. For et fantastisk cover! Historien høres veldig spennende ut.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja sant det er nydelig! Det var coveret som dro meg inn :)

   Slett
 5. Tusen takk for smakebiten, jeg likte coveret veldig godt,helt nydelig! Gleder meg til å høre hva du syntes om den når du har lest den ferdig. Ha en fin dag.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg skal skrive om den når jeg er ferdig, men foreløpig liker jeg den veldig godt :) Takk og ha en fin dag du også :)

   Slett
 6. Åhh.. tenk å ankommet en fest i den kjolen da!!! :-) Kjenner verken forfatteren eller boka, men coveret (eller, rettere sagt kjolen) var fantastisk! Jeg leser veldig få bøker om livet i underverdenen dessverre, men har merket meg bokcoverne til flere av bøkene! Mange av dem er virkelig iøynefallende! Takk for smakebiten! :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha ja! Da blir man festens midtpunkt med en gang ;)
   Jeg leser heller ikke så mange bøker om underverdenen, dette er min første så jeg er veldig spent :) Men den virker lovende så langt i hvert fall :)

   Slett
 7. Everneath er skikkelig god! Heldig du er som leser bok 1 så nære utgivelsen av bok 2, jeg har gått og ventet i snart et år. Kos deg videre. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var ikke helt planlagt, men jeg er glad jeg slipper å vente lenge :) Det er ulempen med å lese bøker så snart de kommer ut ;) Huff-da! Men husk at den som venter på noe godt ikke venter forgjeves :)

   Slett
 8. En fin smakebit! Denne boken ble jeg skikkelig nysgjerrig på så jeg tror jeg må sette den på leselisten!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra :) Så langt er den til å anbefale i hvert fall!

   Slett
 9. Takk for en fin smakebit. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Glad den falt i smak :) Ha en fin dag videre!

   Slett
 10. Det var en flott smakebit, Amanda :) Everneath står på ønskelisten min, men den blir nok ikke kjøpt inn på en stund. Både Kindle og bokhyllene her bugner over av bøker som fortjener å bli lest. Jeg må prøve å begrense meg litt(andre handler mer klær og sminke enn nødvendig, jeg handler bøker...).

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er faktisk litt godt å høre at andre også har samme problem som meg :) Jeg må snart kjøpe nye bokhyller, for det er helt overfylt nå! Det verste er at jeg ikke har lest halvparten engang men jeg fortsetter likevel å kjøpe.. Vi får trøste oss med at bøker ikke er det verste vi kunne kjøpt ;)

   Slett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig