søndag 3. mars 2013

Smakebit på Søndag: Variant

God søndag alle sammen!
Jeg har hatt influensa siden jeg kom tilbake fra København, så formen er litt dårlig. Den kalde vinden tok virkelig knekken på meg altså, og jeg er fra Bergen så jeg er vant til dårlig vær. Jeg har derfor brukt de siste dagene under et teppe sammen med bøker og tv-serien mens jeg har syntes veldig synd på meg selv. Det har egentlig vært veldig koselig. Sånn bortsett fra influensaen da.
Variant (Variant, #1)

Jeg ble akkurat ferdig med en del bøker, så jeg plukket nylig opp Variant av Robinson Wells. Når jeg sier nylig så mener jeg veldig nylig. Som i dag tidlig, og jeg har derfor ikke kommet så veldig langt. Men jeg må si at jeg allerede synes den er veldig spennende, og satser på å bli ferdig i dag eller i morgen. Jeg har lest en del omtaler av boken på diverse bokblogger og det virker som om de aller fleste hadde en god leseopplevelse, noe som lover godt.

Smakebiten er hentet fra side 22

"Maxfield wasn`t just a prison. It hid what it was doing, seeking out students who had no ties, no homes. Those had been questions on the scholarship application, though they`d referred to it as a personality profile. How many close friends do you have? Who do you confide in? I must have answered just right - none and no one."

Smakebit på søndag er en ukentlig spalte fra Mari bak bloggen Flukten fra Virkeligheten. Besøk bloggen til Mari for flere smakebiter eller bli med selv!
SHARE:

26 kommentarer

 1. Riktig god bedring!
  Jeg har denne boken på leselisten min og håper jeg skal få lest den snart, jeg har hørt så mye fint om den. Ha en fin søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :)
   Jeg håper du får tid til å lese den snart, for den er virkelig verdt det! ;) Ha en riktig fin dag!

   Slett
 2. Det här låter som en väldigt spännande bok.

  Egentligen är det trist det där med influensa. Man har ju det faktiskt ganska mysigt. Om det bara inte hade varit för att man var sjuk :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha ja ikke sant ;) Hadde det ikke vært for influensaen hadde jeg hatt det helt topp!
   Den er veldig spennende også :) Anbefales!

   Slett
 3. Hoppas du mår bättre nu :) Jag har själv blivit frisk från influensan i förra veckan och visst är det lite mysigt att få titta på tv och film, men influensan är fruktansvärd ändå.

  Det här verkar vara både en spännande och ganska otäck bok. Jag blir genast nyfiken på varför de vill ha tag på socialt isolerade individer. Ska skriva upp denna på min TBR-lista :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra du har blitt frisk igjen! Det er så kjedelig å være syk :/ Jeg er heldigvis også mye bedre nå!

   Jeg ble ferdig med den i dag og den var virkelig kjempespennende og full av mysterier. Jeg tror du blir fornøyd når du kommer deg til den :)

   Slett
 4. God bättring från influensan och tack för smakbiten!

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

   Slett
 5. Takk for smakebiten av denne boka, og ha riktig fin søndag og god bedring.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Ha en riktig fin dag selv!

   Slett
 6. Denne boken kunne jeg svært gjerne tenke meg å lese så tusen takk for smakebiten:-) Ha en fin søndag videre og ha en riktig god beding:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :)
   Så bra at du kunne tenke deg å lese den :) Jeg tror du vil like den veldig godt

   Slett
 7. Flott smakebit, og riktig god bedring :)

  SvarSlett
 8. Tack för smakbiten. Boken verkar spännande!

  SvarSlett
 9. Det här låter som en verkligt spännande bok!
  Krya på dig.

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er veldig spennende :) Hvis du er ute etter en spennende bok full av mysterier ville jeg plukket opp denne. Jeg likte den i alle fall veldig godt :)

   Slett
 10. Kjedelig med influensa! Men godt du har kost deg med bøker og tv-serier. Jeg har hørt om Variant, og kan godt tenke meg å lese den. Takk for smakebiten!

  Ønsker deg en fortsatt fin søndag, og god bedring :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Jeg er heldigvis mye bedre nå!
   Jeg likte Variant veldig godt så jeg håper du leser den :) Det kommer til å bli en av de bøkene jeg presser på alle jeg kjenner! ;) Ha en riktig fin dag

   Slett
  2. Ja, da kan jeg ikke annet enn å føre den opp på listen over bøker å lese :)

   Slett
 11. Tack för smakbiten! Jag har boken på min to-read lista redan, men nu blev jag ännu mer nyfiken. Krya på dig! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra! :) Den fortjener alle leserne den kan få! Det er definitivt en av de bedre bøkene jeg har lest i år (selv om jeg ikke har lest så mange i år)

   Slett
 12. Oooh, scary stuff! Er det ugler i mosen her mon tro? ;) Riktig god bedring, Amanda. Jeg håper du er på bena i løpet av nullkommaniks.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Mari :) Jeg er heldigvis mye bedre nå!

   Slett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig