mandag 2. juni 2014

Boken på vent: Cecelia Ahern

God morgen alle sammen. Det er tirsdag igjen, noe som betyr at det er tid for boken på vent. Dette er en fast spalte fra Beathes bokhylle, der man skal skrive litt om en bok man har på vent, noe jeg har mange av.

For noen dager siden var jeg borte hos en venninne på skattejakt i boden hennes. Hun skal nemlig flytte og ville kvitte seg med noen bøker. Det var som musikk i mine ører, og jeg gikk derfra med to overfylte bæreposer fulle av nye skatter. To av bøkene hun anbefalte meg å lese med en gang, er to bøker av Cecelia Ahern. Jeg har aldri lest noe av forfatteren før, noe som selvfølgelig ikke gikk lengre.

Bøkene heter Takk for alle minnene og Om du kunne se meg nå. Jeg er ikke sikker på hva de handler om, men ser for meg romantikk og sommerlige følelser.  Satser på at de er perfekte for å lese på stranden. Noen som har lest dem?

 

 Håper alle får en strålende fin dag :)
SHARE:

11 kommentarer

 1. Har aldri lest noe av denne forfatteren, men har en bok eller to av henne liggende, så en dag... ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kanskje vi skal slå oss sammen og lese de samtidig? ;)

   Slett
 2. Så herlig å få bøker. Har selv overtatt bøker etter venner som rydder og flytter :)Jeg har lest flere av Ahern sine bøker. Takk for alle minnene er en av dem, minnes jeg likte den. Har flere stående på vent i bokhylla også

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er fantastisk! Veldig greit å være den eneste "leseløven" i vennegjengen så får jeg alt for meg selv ;) Åå så bra! Da håper jeg at jeg også liker den! :)

   Slett
 3. Å så deilig å kunne få bøker når noen skal flytte :-)
  Jeg har lest flere bøker av Cecelia Ahern, men ikke Takk for alle minnene så den må jeg merke meg. Bøkene hennes er veldig fine og inneholder ofte et fantastisk element. Det vil si at de handler om mennesker og følelser, men så er det en ting som ikke går an i virkeligheten. I en bok var det en dagbok som viste morgendagen, i en var en usynlig venn (for et barn) virkelig osv. Hun får fremhevet ting på den måten og jeg elsker den måten å skrive på :-) Ønsker deg en fin sommerdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant! Det hjelper i alle fall på lommeboken ;) Det høres jo kjempespennende ut! Nå gleder jeg meg skikkelig til å begynne på dem :)

   Slett
 4. Jeg elsker bøkene til Ahern! Den som heter Om du kunne se meg nå er den som Astrid Terese nevner om et barn som har en usynlig venn, den er veldig fine. Bøkene hennes er litt magiske som jeg pleier å si,skikkelig fine bøker. Nå er jeg skikkelig spent på hvordan de faller i smak hos deg! Kos deg med lesingen :-)

  SvarSlett
 5. Jeg har lest "Ps.jeg elsker deg" av Ahern tror jeg har lest "om du kan se meg nå" for lenge siden. Skikkelig feel- good bøker"

  SvarSlett
 6. Jeg har lest begge og elsket dem! Er nesten litt misunnelig på deg som har dem på vent ;)

  SvarSlett
 7. Ahern liker jeg! Heldig som har en venninne som trenger å bli kvitt litt bøker. Takk for alle minnene har jeg lest og husker den falt i smak, den andre boken tror jeg har ulest i hyllen min. Herlig å ha noen gode koselige bøker på lur:) Kos deg med de!:)

  SvarSlett
 8. Jeg har lest "Dagbok fra i morgen" og tenker Ahern absolutt er passende sommerlektyre :)

  SvarSlett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig