søndag 9. desember 2012

Smakebit på søndag: The Unquiet

Kan dere tro at det snart er jul? Jeg føler at Desember flyr forbi! Har dere kommet ordentlig i gang med juleforberedelsene enda? Det har ikke jeg, men jeg skal jo ikke feire jul i Norge i år så jeg tar det litt rolig.
Siden det er søndag er det også tid for smakebit på søndag. En fast spalte fra Mari og bloggen Flukten fra virkeligheten. Du kan dele noen linjer fra boken du leser i for øyeblikket, uten å røpe for mye. På den måten får du smakebiter fra mange bøker du kanskje aldri hadde tenkt på å lese før.

The UnquietBoken jeg holder på å lese nå er The Unquiet av Jeannine Garsee. Den handler om Rinn som flytter ut på bygden og begynner på en ny skole. Men dette er ikke en helt vanlig skole, denne skolen er nemlig hjemsøkt av spøkelset til Annaliese, en jente som druknet der for lenge siden.

Smakebiten er hentet fra side 33:

 "By the way," Meg whispers, "don`t ever come in here alone, or even go
through that tunnel. Always take someone with you."
I force a straight face. Hello slasher movie! "Why?"
Meg points through the fence. "Because of Annaliese."
"What is she, a rat?" Because I definitely hear scrabbling."


Håper alle har en veldig fin søndag!
SHARE:

25 kommentarer

 1. Låter spännande och humoristiskt :) En spökhistoria med humor kan ju inte vara dålig.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, ikke sant! :) Ja takk begge deler!

   Slett
 2. Oi,denne kunne jeg tenkt meg å lese, fører den rett opp på ønskelisten min! Tusen takk for boktips og smakebit!

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig! Håper den faller i smak ;)

   Slett
 3. Takk for smakebiten! Jeg likte utrolig godt coveret på denne boka, hobbyfotograf som jeg er :-)
  Fortsatt fin søndag til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Coveret er kjempe fint! Jeg elsker bilder tatt under vann :) Eller i hvert fall at det ser ut som om de er det! Tusen takk, ha en fin søndag du også :)

   Slett
 4. En fin smakebit! Jeg liker bøker om spøkelser og hjemsøkninger :-)
  Den havner rett på leselisten!
  Takk for tips og ønsker deg en fin søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra! :) Da vil du sikkert like denne! Jeg liker også bøker om spøkelser så jeg måtte nesten bare skaffe denne :) Ha en fin søndag du også!

   Slett
 5. Fascinerende cover! Og en hjemsøkt skole...spennende!
  Ja, desember har det med å fly avgårde, og det eneste jeg har forberedt er at jeg har pyntet litt. Til helgen blir det en intensiv økt med julegavekjøp. Hvor skal du feire jul? Selv kunne jeg godt tenke meg å reise til varmere strøk, men ungene krever julefeiring hjemme :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så spennende! Håper du finner alt du skal ha så du slipper å ta flere turer :) Jeg skal feire jul i Japan i år med noen venner så det blir spennende. Har aldri feiret jul utenfor Norge før. Det er veldig koselig med julefeiring hjemme også da :) Så blir de kanskje med til varmere strøk når de blir eldre? ;)

   Slett
  2. Ja, det holder med en tur, men erfaringen tilsier at det nok blir flere - det positive er at jeg sjeldent stresser :)
   Japan høres da virkelig spennende ut, blir nok en annerledes feiring. Forhåpentligvis blir ungene med når de blir eldre, eller kanskje de blir så store at de er igjen hjemme ;)

   Slett
  3. Ja, det pleier å bli det ;) Alltid noen som er vanskelig å finne gaver til! Men det er i hvert fall bra at du ikke stresser med det! Det er alt for mange som stresser seg syke nå for tiden

   Japan tror jeg blir bra ja :) Blir nok veldig annerledes enn hjemme, og jeg aner ikke om de feirer jul engang så det blir spennende å se :)

   Slett
  4. Hehe, jeg hørte en som sa at ville en feire jul i skuffer og skap var det fritt frem. Jeg har ihvertfall ikke tenkt å vaske i alle kriker og kroker, og heldigvis er det mørkt om kveldene :)
   Jeg tror det feires jul i Japan til en viss grad, men da helst som en tradisjon de har hentet fra usa/vesten, så det blir interessant å høre om turen etter at du kommer tilbake.

   Slett
  5. Haha helt enig! Hvem skal inn i skuffene dine og se etter rot uansett? ;) Men jeg er en sånn som bare stryker det som er synlig på bunadsskjorten så jeg skal kanskje ikke uttale meg.

   Åå det blir spennende å se! Jeg vet usannsynlig lite om Japan, men hun ene jeg reiser med har bodd der så hun har forhåpentligvis mer peiling enn meg :)

   Slett
 6. Ett spøkelse, så spennende!:) Havner på leselisten helt klart:)Har heller ikke kommet langt med juleforberedelsene, men jeg er igang og da er jeg fornøyd:) Kos deg på denne søndagen!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. At du har kom,et i gang er tross alt det viktigste ;) Så er det enda noen uker frem til jul! Takk det samme :)

   Slett
 7. Grøss og gru, denne boken blir nok for heftig for mitt lille harehjerte. Jeg blir nok vettskremt bare av å lese bokomtalen din, hi hi :) Jan Guillou må du absolutt inkludere i bokhylla di, kanskje du får en positiv overraskelse? Klem til deg fra meg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, da ville jeg holdt meg unna denne ;)
   Jeg har store planer om å inkludere han til neste år :) Har nemlig en plan om å begynne å lese bøker fra flere ulike forfattere! Kanskje han blir en ny favoritt! ;)

   Slett
 8. Oj, så spennende... Kos deg med grøsset.:)

  SvarSlett
 9. Hihi, morsom smakebit. Enda morsommere er det fordi jeg så omslaget med vann og leste: "Den handler om Rinn som FLYTER ut på bygden og begynner på en ny skole." Hæhæhæ

  SvarSlett
  Svar
  1. hahah det hadde vært en fantastisk morsom bok! :D Ser for meg at verden er helt oversvømt!

   Slett
  2. Jeg må le høyt igjen. Komisk!

   Slett
 10. Høres spennende ut. Denne har jeg på ønskelisten min, den virker så fin:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra! :) Gleder meg til å høre hva du synes om den når du får lest den!

   Slett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig