mandag 29. oktober 2012

The Marriage Bargain

Mens det er kaldt, surt og mørkt ute, og de fleste koser seg med skumle romaner tenkte jeg å slå til med noe romantisk og lett. Jeg har nesten bare lest skrekk i det siste, og kjente jeg trengte en avveksling som ikke var for vanskelig å lese. The Marriage Bargain av Jennifer Probst viste seg å være den perfekte boken for dette.

The Marriage Bargain (Marriage to a Billionaire, #1)


The Marriage Bargain handler om Alexa og Nick, og deres morsomme, innviklede falske ekteskap. Alexa trenger penger for å redde familiens hjem, og hun trenger det raskt! Løsningen på problemet hennes blir "barndomsvennen" Nick. Han er storebroren til bestevenninnen hennes og avviste henne på en grusom måte da hun var fjorten. Nicholas er rik, men trenger en kone for å få hele arven fra sin avdøde onkel. De bestemmer seg for å inngå et falskt ekteskap, over et år. På den måten får de begge det de vil ha. Men dette skal vise seg å ikke gå så knirkefritt.

Jeg likte denne boken veldig godt! Den er enkel og lettlest, romantisk, morsom og veldig sjarmerende. Akkurat det jeg var i humør for! Jeg elsker dialogene mellom Nick og Alexa, og jeg likte at vi får se historien gjennom begges øyne. Det er mange bra karakterer i boken, som Maggie, venninnen til Alexa og søsteren til Nick. Historien er ikke original på noen som helst måte. Du kan antakeligvis tenke deg hvordan det går bare ved å lese de få setningene jeg har skrevet om handlingen. Men selv om har en idé om hvordan boken ender, så er veien dit veldig gøy og byr på mange overraskelser.
Denne boken er perfekt for deg som liker slike bøker eller er i humør for en enkel, romantisk historie. Jeg likte den i hvert fall veldig godt!

Terningkast: 5
SHARE:

4 kommentarer

 1. Herlig anmeldelse, denne boken er absolutt noe for meg og nå er den ført opp på den milelange ønskeleselisten :) Og så er det forresten litt gøy at andre tenker det samme som meg når det gjelder fifty shades ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra! Håper du liker den når du etter hvert får lest den ;) Min liste er også milelang så ser problemet :)
   Ja, ikke sant! Liker å finne likesinnede! Føler alt for mange faktisk liker de bøkene.. Jeg forstår ingenting haha

   Slett
 2. Denne boken virker skikkelig søt og romantisk. Høres ut som noe for meg :-)

  SvarSlett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig