tirsdag 20. november 2012

Jeg fikk lønning..

Og da må jeg jo selvfølgelig kjøpe bøker! Det er jo ikke sånn at jeg sparer til ferietur eller noe. Nei, bøker er noe jeg faktisk kan kjøpe med god samvittighet. Spesielt når jeg kjøper bøker på engelsk, for da kan jeg late som om jeg prøver å ta vare på engelsken min. Ingen andre trenger å vite at jeg bare går etter prisen. Men sånn er det å være fattig student.

I dag kom disse bøkene i posten.
Snow White av Brødrene Grimm, illustrert av Camille Rose Garcia. Er den ikke nydelig? Jeg har lest gjennom den, og skal skrive om den en av de neste dagene. Den andre vakre boken er, som dere sikkert kan se, Jane Eyre av Charlotte Bronte. Denne boken er så vakker at jeg nesten ikke klarer å styre meg! FOR et cover!


The Godess Test av Aimèe Carter og The Magic av Rhonda Byrne. Jeg elsker mytologi, og jeg elsker the secret så dette blir spennende. Jeg vet at mange mener the law of attraction bare er tull, men jeg tror på det. Selv om jeg ikke er sikker på om det kan kombineres med min kristne tro. Uansett gleder jeg meg til å begynne på bøkene. Bare synd at eksamen nærmer seg..

Har du kjøpt noen bøker i det siste eller er du flink og leser deg gjennom det du har først?
Håper alle har en fin tirsdag!
SHARE:

8 kommentarer

 1. Wow, så fantastisk flotte omslag :) De to på det første bildet var jo helt magiske!! Jeg har også gjort et ørlite (?) bokinnkjøp i dag. Som du fikk jeg lønn, og da bestilte jeg "På direkten" som vi skal lese i lesesirkelen neste gang, "To tårn I og II" som jeg har ment å lese i eeeevigheter + en bok som jeg skal bi bort i julegave. Så da er det bare å vente på pakke i posten :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Sant de er :D Jeg er helt forelsket <3
   Så spennende da! Jeg har aldri hørt om "På direkten" før så det blir spennende å høre hva dere synes om den :) Det høres ut som veldig fine bokinnkjøp! Og man skal kunne unne seg litt når man får lønn synes jeg ;) Ha en fin dag videre :)

   Slett
 2. Så fine bøker! Får håpe de har like godt innhold som cover :-D

  Har selv forbud mot å lese andre bøker enn fagbøker til eksamenene mine er overstått, så nå gleder jeg meg bare mer og mer til å bli ferdig med eksamen og lese ferdig alle de nye bøkene som venter på meg :-)

  - Christine

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det håper jeg også :) Men hvis de er helt grusomme inni kan jeg kanskje bare bruke de som pynt i stuen ;)

   Da skjønner jeg at du gleder deg! Synes du er veldig flink som får det til! Skulle egentlig ha gjort det samme selv, men eier ikke viljestyrke :P Masse lykke til på eksamen!

   Slett
 3. Så lekre illusrasjoner på de to øverste! De tror jeg nesten at jeg må sette opp på ønskelisten! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant :) Hvis du sjekker ut Penguin Classics sine deluxe editions så har alle kjempe fine cover! :)

   Slett
 4. Så flotte omslag.... :) Fine bøker også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt enig! Det var omslagene som fanget oppmerksomheten min for å si det sånn ;) Tusen takk for det :)

   Slett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig