tirsdag 9. april 2013

Hvis man skal bestille pensum

Hvis man skal bestille pensum kan man likegjerne kjøpe noen andre bøker også. Det er i alle fall min logikk! Selv om jeg ikke helt forstår hvordan jeg skal få tid til å lese alt jeg kjøper med eksamen som nærmer seg med stormskritt. Jaja man får vel alltid tid.

 Jeg vet ikke hvorfor, men jeg klarer aldri å si nei til litt Erlend Loe. Spesielt ikke hvis jeg finner noe på tilbud. Denne boken har jeg lest, og jeg skriver sikkert noe om den en av de nærmeste dagene. Stille dager i Mixing Part heter den.

 Jeg var innom bookdepository og kikket litt. Men man kan aldri bare se uten å kjøpe noe. Det klarer i alle fall ikke jeg. Og jeg hadde planlagt å lese Cinder for lenge siden, men det ble aldri til. Så nå kjøpte jeg både Cinder og Scarlet siden jeg fant de relativt billig. Vanligvis pleier jeg å vente til jeg har lest bok 1 i en serie før jeg kjøper flere bøker i serien, men jeg har omtrent bare hørt gode ting om Cinder så jeg bestemte meg for å leve litt "vilt".
 I det siste har jeg hatt skikkelig lyst til å lese noen bøker om zombier, og jeg har fått anbefalt disse to av en rekke mennesker jeg stoler på. Så får vi se om de er så gode som alle sier de er!
 Nå er jeg ikke helt sikker på om jeg har vist dere disse før, men se så nydelige de er! I år skal jeg lese fem klassikere (tror jeg det var) så jeg har begynt å samle meg opp de fineste versjonene jeg finner. De er myke å ta på, og sidene er ruglete! Det er helt fantastisk!
 Jeg vet ikke om dere kan se hvor rugglete de er, men åååh jeg er fornøyd!

Håper alle sammen har en flott dag! (Og jeg håper dere er flinkere til å spare penger enn det jeg er..)


SHARE:

7 kommentarer

 1. Nydelig fangst, rett og slett! Cinder var en god leseropplevelse for meg, det håper jeg den vil være for deg også. Jeg har World War Z ulest her hjemme i hylla, fikk den med meg i vesken da jeg var på bokbloggertreff i Oslo i høst :) Den andre zombieboken du har kjøpt deg er jeg usikker på om jeg har hørt om tidligere. Nå må den Googles!

  Denne klassikerserien fra Penguin har så lekre og smekre omslag! Me want!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ååh nå gleder jeg meg til å lese Cinder! Jeg tror ikke jeg har hørt om noen som ikke har likt den enda, så det lover jo godt :)
   Jeg hadde heller ikke hørt om den før jeg kom helt tilfeldig over den på goodreads. Den hadde så mange gode anmeldelser at jeg ikke greide å la være å kjøpe den.

   Ja, ikke sant! Jeg vil ha alle sammen, de er helt nydelige :)

   Slett
 2. Jeg er absolutt ikke flinkere enn deg til å spare penger. De fleste pengene mine går til røyk og dyre matvaner. Jeg er umulig.

  Gratulerer med så mange nye, fine bøker! Logikken din er priceless *tok du den, haha* Humret høyt av setningen der du konkluderer med at du valgte å leve litt vilt. :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha eg tog an eg tog an ;)Herlig! Godt å høre at det er flere i samme båt :) Selv om jeg også har dyre matvaner så jeg skal vel ikke feire for tidlig(men jeg røyker ikke, så jeg later som om jeg sparer penger der)

   Slett
  2. DU GJØR DET: du sparer masse penger med å ikke røyke!

   Slett
 3. Enig med Heidi i at du har fått tak i mange fine bøker, og det etter et prinsipp jeg absolutt kan relatere meg til :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Haha godt jeg ikke er alene om denne tankegangen ;)

   Slett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig