tirsdag 6. august 2013

Boken på vent: Sailor Twain

Boken på vent er en ukentlig spalte som Beathe fra Beathes Bokhylle kjører hver tirsdag. Her kan man dele en bok man har veldig lyst til å lese, men som man ikke har kommet helt til enda. Dette passer jo bra for meg som bare fortsetter å kjøpe og kjøpe selv om jeg har mange flotte bøker i bokhyllen som jeg aldri får begynt på. (Det er et problem.) Dette er første gangen jeg er med på Boken på vent, så dette er spennende saker.

Boken jeg vil dele med dere i dag er rimelig ny for meg, men jeg kan nesten ikke vente med å lese den. Nemlig Sailor Twain av Mark Siegel. Dette er en tegneserieroman og handler om havfruer, er romantisk og veldig veldig mørk.


Sailor Twain

Dette skriver Goodreads om boken: One hundred years ago. On the foggy Hudson River, a riverboat captain rescues an injured mermaid from the waters of the busiest port in the United States. A wildly popular—and notoriously reclusive—author makes a public debut. A French nobleman seeks a remedy for a curse. As three lives twine together and race to an unexpected collision, the mystery of the Mermaid of the Hudson deepens.

A mysterious and beguiling love story with elements of Poe, Twain, Hemingway, and Greek mythology, drawn in moody black-and-white charcoal, Sailor Twain is a study in romance, atmosphere, and suspense.
 Det er omtrent alt jeg vet, men jeg gleder meg til å "dykke" litt dypere i den. Jeg har bladd gjennom og elsker illustrasjonene! Det ser ut som om alt er tegnet med blyant, noe jeg liker veldig godt. Hvis dere vil se litt av illustrasjonene og lese de første kapitlene på nett kan dere besøke forfatterens nettside. Jeg gleder meg veldig til å begynne på den!

Ta turen innom Beathe for flere bøker på vent!
SHARE:

19 kommentarer

 1. Høres ut som en fin bok dette.:)

  SvarSlett
 2. Tenker at ordene veldig, veldig mørk og tegneserieroman gjør at jeg styrer unna denne. Uansett, kjekt med nye fjes på Boken på vent :)

  SvarSlett
 3. Så kjekt at du ble med på boken på vent:) Jeg leser fint lite (les:ingen)tegneserieromaner men kunne godt tenkt meg å bli flinkere til nettopp dette. Jeg syntes dette virker som en fin bok og noterer meg denne! Tusen takk for tipset!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Som Bea under her sier, du er slett ikke alene om å kjøpe mye bøker, og det hoper seg opp med uleste bøker her også.

   Slett
  2. Det er godt å høre at jeg ikke er alene om det ;) Og det er jo ikke det verste problemet man kan ha her i verden!

   Jeg leser også veldig få tegneserieromaner (Dette er min første) så jeg er veldig spent :) Et av målene for 2013 var å bli flinkere, så jeg prøver og håper det faller i smak :)

   Slett
 4. Du er ikke alene om å kjøpe en god del bøker som havner på vent... jeg tør ikke telle hvor mange jeg har på vent akkurat nå...
  Denne er nok ikke helt min stil, men kos deg med den når du får begynt på den :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er godt å høre Bea ;) Jeg har også skremmende mange bøker på vent.. Må få lest de snart så jeg får bedre samvittighet for å kjøpe nye! :)

   Slett
 5. Å, den må jeg lese! Tusen takk for flott tips og ha en fin tirsdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig ;) Ha en fin kveld!

   Slett
 6. oi denne virker spennende - og så har den så stilig cover :D

  SvarSlett
 7. Ukjent bok for meg. Gøy at du melder deg på boken på vent. :)

  SvarSlett
 8. Tegneserier leser jeg utrolig lite av, men denne virket da veldig fin. Har hatt planer og kanskje prøve meg på noen, men vet ikke om det er helt min greie. Har da luktet litt på walking dead tegneseriene, siden jeg liker tv-serien så godt, også virker de også så fine. Kos deg med den! Ha en fin kveld!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg også :) Men et av lesemålene mine for 2013 var å lese flere tegneserieromaner, så jeg tenkte at dette var et fint sted å starte :)
   Walking Dead serien har jeg også hatt lyst til å lese! Hvis det er like bra som serien så lover det jo godt!
   Ha en fin kveld du også :)

   Slett
 9. Selv om det ikke er bøker jeg pleier å lese, måtte jeg inn i se på illustrasjonene mv. Tipset når en skal bli bedre å lese engelsk er bl a å lese tegneserier. Jeg har en yngre leser i huset som helt sikkert kunne likt denne. Takk for tips.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingen årsak ;)
   Jeg har også hørt det, og tror det er noe i det! Tror det kan være et lurt sted å begynne for man merker nesten ikke at det er engelsk man leser :)

   Slett
 10. Fikk nettopp tegneserieromanen "Emma" på fransk, og ble helt solgt. Så denne skal jeg få med meg, takk for fint tips! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh, den har jeg også lyst til å lese! Har hørt masse bra om den, men jeg tror ikke jeg skal lese den på fransk ;)

   Slett
 11. Morsomt at boka er litt Poe inspirert. Jeg er fan av ham:)

  SvarSlett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig