mandag 9. november 2015

Nytt på kindle

Siden jeg flyttet forrige gang har jeg måtte gå litt inn i meg selv når det gjelder alle bøkene mine. Jeg har en kindle, men jeg har rett og slett ikke brukt den nok. Personlig liker jeg å holde fysiske kopier av bøker. Jeg liker hvordan de ser ut i bokhyllen og jeg liker å kunne starte samtaler med folk om dem. Ikke minst liker jeg å låne dem vekk til andre, noe som er hakket vanskeligere når du har dem som e-bok.

Uansett så har all flyttingen gitt meg mindre lyst til å kjøpe bøker. Det var mange tunge og fulle kasser.. Det hele føltes så meningsløst når jeg kunne ha unngått alt sammen ved å helt enkelt ha kjøpt e-bøker i stedet. Jeg er litt shopoholiker så jeg brukte selvsagt dette som en unnskyldning til å kjøpe noen bøker til kindle.. Wops.


Shutter

Shutter av Courtney Alameda: Jeg vet veldig lite om denne boken, men coveret dro meg inn og tvang meg til å kjøpe den. Det lille jeg har hørt har vært bra, selv om jeg ikke er sikker på hva historien egentlig handler om. Jeg tror det er noe med spøkelser? Vi får se, men uansett så gleder jeg meg.

The Deep 

The Deep av Nick Cutter: Igjen så er dette en bok jeg ikke vet så mye om, men jeg har sett den rundt på ulike blogger som fokuserer på horror. Dessuten har Stephen King likt den og da MÅ jeg lese den.Lucid

Lucid av Adrienne Stoltz og Ron Bass: Dette er en bok jeg lenge har hatt lyst til å lese (det føles i alle fall lenge). Det jeg har fått med meg så langt er at den skal være veldig original og lure deg hele veien. Jeg elsker forvirrende historier der du ikke vet hva som er ekte og hva som er falskt, så jeg kan nesten ikke vente med å begynne på denne heller.

Liker dere å vite masse om bøker dere skal lese, eller er dere som meg og liker å bli overrasket?
 Før måtte jeg ha full kontroll å lese masse omtaler før jeg turte å kjøpe en bok, men nå liker jeg å ikke vite noe på forhånd. Det gjør det mer spennende fordi jeg faktisk ikke aner om jeg vil like en bok eller ikke.
SHARE:

2 kommentarer

  1. Jeg må nok innrømme at de overfylte bokhyllene mine kan jeg ikke tenke meg å unngå. Og bok i hånda er best. Men kan skjønne situasjonen din! Jeg har imidlertid gått mye over til bibliotekbøker på I-phone eller I-pad i det siste. Enkelt å ta med når jeg farter, og det gjør jeg mye. Og stort utvalg. Og der låner jeg bøker jeg ikke vet noe om fra før, og har hatt mange spennende overraskelser - mest positive.(Og ikke aner jeg hvor mange sider de har!)

    SvarSlett
    Svar
    1. Bibliotek var jo kjempelurt! Jeg tenker alltid at jeg må bli flinkere til å bruke det, men så glemmer jeg det alltid. Jeg visste ikke at man kunne låne bøker på ipad og iphone. Det gjør det jo så enkelt! Forsvinner bare bøkene når lånetiden er ferdig da? :)

      Slett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig