tirsdag 10. juni 2014

Boken på vent: City of Fallen Angels

Da er det tirsdag igjen, noe som betyr at det er på tide å skrive litt om en ny bok jeg har på vent. Boken på vent er en ukentlig spalte fra Beathe, der man skal skrive litt om en bok man har lyst til å lese. Hvis du vil være med selv, eller oppdage nye bøker, kan du besøke bloggen hennes.
City of Fallen Angels (The Mortal Instruments, #4)
Akkurat nå nyter jeg det fine været i Vestfold, og kommer nok til å bruke resten av dagen ute i solen med en bok. I går ble jeg ferdig med City of Glass, den tredje boken i the Mortal Instruments serien. Den siste boken kom ut for ikke så lenge siden, så jeg planlegger å pløye gjennom resten av bøkene så snart som mulig. En av de neste bøkene jeg planlegger å lese blir derfor den fjerde boken i serien, nemlig City og Fallen Angels. Jeg har hørt at disse bøkene bare blir bedre og bedre, så jeg satser på at jeg vil like denne bedre enn de forrige. 

Jeg vil ikke gå for mye inn på handlingen i boken, siden det er den fjerde boken i en serie, men serien handler om alle mulige overnaturlige vesener. Det blir i alle fall spennende å se hvor serien går videre fra den forrige boken.

Noen andre som har lest denne serien? Er det mange som har blitt helt ferdig med den enda?

Håper alle får en herlig tirsdag!
SHARE:

15 kommentarer

 1. Har kun lest den første, men har de to neste bøkene i serien liggende klar, så kanskje i løpet av sommeren? Håper du får en fin dag :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. De går ganske fort å lese, så du rekker det helt sikkert :) Takk det samme!

   Slett
 2. Jeg begynte å lese City of Glass igår! Gleder meg til resten av serien :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åå den ble jeg akkurat ferdig med! Håper du liker den :)

   Slett
 3. Denne ligger også på vent hos meg. Den er en av de bøkene jeg håper på å kunne få lest i sommer. Men som vanlig har jeg en altfor stor lesestabel :-) Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjenner til problematikken. Lesestabelen min er også litt for stor ;) Tusen takk!

   Slett
 4. Nei, denne har ikke jeg lest.. Fin dag til deg.:)

  SvarSlett
 5. Skal begynne på tredje boken, er veldig spent om serien vil holde koken gjennom det hele:) Tror faktisk jeg skal starte på den iløpet av sommeren. Kos deg med boken, får håpe den faller i smak:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Jeg er også veldig spent! Har hørt fra mange at den bare blir bedre og bedre, men vet at enkelte ikke er helt fornøyd med slutten. Grugleder meg litt :)

   Slett
 6. Jeg har ikke lest serien, men om de bøkene bare blir bedre og bedre så skal jeg sannelig se å få lest dem om ikke lenge! Skjønt, leselisten er allerede fryktelig lang :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bøkene er veldig lettleste hvis det hjelper på ;) Det går i alle fall fort å lese de, noe som hjelper når man har en lang leseliste :)

   Slett
 7. Har lest den første, men den skuffet meg stort, så det blir en god stund før jeg våger meg på bok nummer to (har to og tre i bokhylla). Har hørt at bøkene tar seg opp utover i serien jeg også, hvilket gir meg et lite håp om at jeg kanskje vil sette litt mer pris på to enn jeg gjorde på en. Ah, det vil tiden vise. Kose deg med bok nummer fire! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg var heller ikke veldig glad i den første, så skjønner godt at du ikke hopper rett inn i de andre bøkene. Den andre er heller ikke noe særlig å skryte av, men det blir bedre etter det. Jeg lover ;) Du kan jo lese de du har, også heller se om du har lyst til å lese resten :)

   Slett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig