tirsdag 1. oktober 2013

Lest i september

September har vært en veldig travel måned, og jeg er veldig glad for at oktober endelig er her. (Den blir forhåpentligvis mindre travel).
Jeg holder på med et norsk litteraturfag for tiden, og denne måneden arbeidet vi med epikk. Jeg skulle egentlig ha lest fem bøker til dette faget, men kom meg bare gjennom fire av dem.
Det er ikke det at fire av fem bøker er så voldsomt ille egentlig, men jeg burde egentlig blitt ferdig med alle sammen. Det som skjedde var at jeg begynte på Garman & Worse og ante fred og ingen fare, men så vips greide jeg ikke å lese mer. Og det problemet slet jeg med i to uker. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har alltid hatt et problem med å lese når jeg blir "tvunget" til det. For eksempel gjennom skolearbeid.
Men nå går det bedre, og jeg fikk til og med tid til å lese tre bøker som ikke var på pensum i tillegg. Jeg leste altså syv bøker i september.

Bøker lest:

Fuglane av Tarjei Vesaas
Garman & Worse av Alexander L. Kielland
Tiden det tar av Hanne Ørstavik
Rubato av Lars Aamund Vaage
Pappas prinsesse av Sigrid Beate Edvardsen
Varmelager fem av Tore Renberg
Percy Jackson and the lightning thief av Rick Riordan (omtale)


Jeg kommer nok til å skrive om flere av disse bøkene utover i oktober, for jeg synes mange av bøkene var veldig bra denne måneden. Spesielt likte jeg Fuglane av Tarjei Vesaas. Det har nok blitt en av mine favorittbøker noensinne, og jeg tenker på den enda, selv om jeg leste den tidlig i september.

Jeg håper alle får en fin lesemåned i oktober! Skal dere kose dere med skrekk?
SHARE:

2 kommentarer

  1. Jeg skal kose meg med krim :-D

    SvarSlett
    Svar
    1. Ååh så kjekt! Det skal jeg også :) Må snart få oppleve en Erlend Loe krim :)

      Slett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig