lørdag 7. september 2013

Nytt i bokhyllen

Jeg var i Ålesund for noen dager siden, og da kjøpte jeg en god del bøker. Jeg har nemlig fått meg ny bokhylle, og da føler jeg selv at jeg har en god unnskyldning til å kjøpe nye bøker. Bokhyllen kan jo ikke være helt naken! Dessuten var det tilbud, og da slår jeg alltid til!På vei til Ålesund innrømmet jeg for reisefølge at jeg aldri hadde lest en bok av Jo Nesbø, og da ble det så ville tilstander at jeg måtte kjøpe en med det samme vi kom frem. Kjæresten sa at dette var den beste, så da kjøpte jeg den.


Min mangel på stolthet og fordom i jakten på Mr. Darcy var et impulskjøp uten like, men den virket veldig morsom og jeg har savnet litt stolthet og fordom i livet mitt i det siste.

Men jeg var flink og kjøpte ikke flere bøker i Ålesund. Men så dro jeg på loppemarked.. Der fikk jeg alle bøkene for rundt 10 kr per bok, noe jeg synes er levelig.

Drømmehjerte av Cecilia Samartin
Senor Peregrino av Cecilia Samartin
Faust av Johann Wolfgang Von Goethe
Maskeblomstfamilien av Lars Saabye Christensen


Så kjøpte jeg i tillegg Fuglane av Tarjei Vesaas, så nå får det være nok for en stund!
(Jeg løy, jeg har bestilt en svær pakke bøker fra nettet)


SHARE:

6 kommentarer

 1. Det er klart bokhyllen trenger bøker!
  "Min mangel på stolthet og fordom i jakten på Mr. Darcy " høres artig ut, og "Fuglane" kan du virkelig glede deg til. God helg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant :D
   Jeg har kommet omtrent halvveis i "Fuglane" og liker den veldig godt hittil :) Veldig fin! Har ikke kommet så langt i "Min mangel på stolthet og fordom i jakten på Mr. Darcy" men så langt har det vært veldig underholdende :)

   Slett
  2. Jeg ser frem til omtalene dine av disse bøkene - jeg likte ihvertfall "Fuglane" veldig godt :)

   Slett
  3. Så bra, det gjorde jeg også :) Det kommer nok, men jeg har vært så opptatt med skole, jobb og oppgaver i det siste at lesing har blitt nedprioritert :(

   Slett
 2. Tror nok Jo Nesbø kommer til å falle i smak! Selv har jeg bare lest to bøker av han siden krim er ikke heelt min sjanger, men vurderer å kjøpe noen flere bøker av han! Er spent på hvordan du liker de andre bøkene også :D Har ikke lest noen av de selv, men kanskje du kan anbefale noen når du er ferdig!

  Har selv bestilt en stor pakke med bøker også, så nå blir hvertfall bokhjertet glad! Selv om jeg egentlig har hverken tid eller penger, men det er ikke så nøye når det er snakk om spennende nye bøker ;)

  Kos deg i Køben forresten!

  SvarSlett
  Svar
  1. Krim er ikke helt min sjanger heller, men alle snakker så fint om bøkene hans så jeg får gi dem en sjanse :) Godt å høre at du også likte de, selv om du egentlig ikke er så glad i krim :)

   Ååh det er så kjekt med nye bøker! Og bøker er en god investering for fremtiden, så du kan ha god samvittighet ;)

   Slett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig