fredag 14. juni 2013

Spania

 Beklager at jeg ikke har vært på internett den siste tiden. Livet har vært hektisk med eksamen og Spania-tur. (Nå er jeg endelig ferdigutdannet lærer, hurra) Jeg er riktig nok fortsatt i Spania i en liten fiskerlandsby kalt El Campello. Men nå har jeg vært her såpass mange dager at den solbrente huden skriker etter litt skygge, og da er det greit å blogge litt.
Det er ingen andre turister på hotellet vårt for tiden så kjæresten og jeg har hele bassengområdet for oss selv. Det er ikke det verste i verden. Dette er forresten utsikten fra hotellet.

Akkurat nå leser jeg Beauty Queens av Libba Bray, som har fått meg til å le høyt flere ganger allerede. Det lover med andre ord godt. Jeg har forresten fått lest mange bøker de siste dagene så omtaler kommer! Jeg håper dere koser dere hjemme i Norge eller på ferie hvis dere er ute og reiser i disse dager.
SHARE:

2 kommentarer

 1. Gratulerer med å være ferdig utdannet! Høres vel fortjent ut med en ferie tur.

  Er faktisk veldig interessert i å lese Beauty Queens selv. Har lest en annen bok av forfatteren som jeg absolutt elsket, så har lyst å lese flere av hennes bøker i fremtiden!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :)

   Ååh jeg har lyst til å lese alle bøkene hennes! Beauty Queens var helt fantastisk. Jeg kommer sikkert til å sjekke ut de andre bøkene hennes i nærmeste fremtid :) Hvilken var det du leste?

   Slett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig