torsdag 1. november 2012

Lest i Oktober!

Etter å ha snoket litt rundt på diverse bok blogger så må jeg bare si at jeg er imponert! Det virker som om Oktober var en god lesemåned for de fleste!

I Oktober leste jeg 9 bøker, noe som er personlig rekord! Jeg pleier vanligvis å lese rundt 4!Imaginary Girls


Imaginary Girls er en veldig fin og skremmende bok. Den er ulikt noe annet jeg har lest før. Det føles nesten som om du er fanget  i et surrealistisk mareritt og ingen andre merker hvor rart alt er enn deg. Dette er definitivt en av de beste bøkene jeg leste i Oktober! Skikkelig creepy og mystisk. Denne boken har jeg skrevet om her for de som er interessert!
Lies (Gone, #3)


Lies av Michael Grant er den  tredje boken i Gone-serien. Dette er kanskje den svakeste boken i serien. Det er mangel på nye mutasjoner og merkelige skapninger, og den er ikke like skremmende som de andre. Denne er på mange måter mer karakterdreven enn de andre bøkene. Det er likevel en bra bok! Det er bare det at resten av serien er helt fantastisk.

Plague (Gone, #4)


Plague er den fjerde boken i Gone- serien. Dette er den beste boken hittil synes jeg. Handlingen er preget
av skremmende sykdommer som får barna til å kaste opp innvollene sine, eller insekter spiser deg opp fra innsiden. Denne er helt fantastisk, veldig skremmende og til tider grotesk. Akkurat slik jeg liker det. Denne boken har jeg skrevet om her.
Fear (Gone, #5)
Fear er den femte boken i Gone-serien. Serien går mot slutten, og det merkes både innenfor og utenfor the FAYZ. I denne boken får du et innblikk i livet utenfor og hvor mye de voksne vet om hele situasjonen, noe jeg likte veldig godt. Jeg elsket slutten i denne boken, og klarer nesten ikke vente til neste år når vi får den 
endelige konklusjonen! Jeg har skrevet om denne boken her!

The Host (The Host, #1)


Verten av Stephenie Meyer var vel den boken jeg likte minst denne måneden. Eller jeg likte den, men det var noen ting som plaget meg gjennom hele boken. Dette har jeg skrevet mer om tidligere. Boken har noen veldig spennende tema, som hva det vil si å være menneske. I tillegg er selve utgangspunktet for boken spennende med rom-vesener kalt sjeler, som tar over kroppene til menneskene på jorden for å gjøre verden et bedre sted.

Soulstice (The Devouring, #2)


Soulstice av Simon Holt er den andre boken i the Devouring triologien. Disse bøkene handler om Vours, som tar over menneskers kropper og sender sjelen deres til deres eget personlige mareritt. Det som er igjen er ondt og farlig. Denne boken er ikke like bra som den første i serien, men fremdeles bra og skremmende. Handlingen foregår seks måneder etter den første boken i serien, som jeg har skrevet om her! Hvis du vil lese mer om Soulstice og hva jeg synes om boken har jeg skrevet et innlegg om det her!


Captive in the Dark (The Dark Duet, #1)Captive in the Dark
av CJ Roberts er den boken jeg ble mest positivt overrasket over denne måneden! Jeg hadde ikke helt trodd at jeg ville like den så godt som jeg gjorde! Dette er en erotisk bok om en mann med en mørk og vanskelig fortid og jenta som han har kidnappet. Historien er mørk og grusom men også veldig fin og spennende. Dette er definitivt ikke en av de erotiske bøkene hvor forfatteren har skrevet sex scenene først, for så å finne på en halvdårlig handling etterpå. Jeg har skrevet om denne boken her!!The Marriage Bargain (Marriage to a Billionaire, #1)


The Marriage Bargain av Jennifer Probst er en av de små fine bøkene du kan lese på en dag. Den handler om Nick og Alexa, som begge trenger noe. Nick trenger en kone, og Alexa trenger penger for å redde familiehjemmet. Sammen inngår de en avtale om et falskt ekteskap uten kjærlighet over et år, slik at de begge får det de trenger. Men ting går ikke så knirkefritt som de ønsket. Denne boken er morsom, romantisk og veldig sjarmerende. Denne boken har jeg skrevet mer om her.


Anna Dressed in Blood (Anna, #1)

Sist men ikke minst, leste jeg Anna Dressed in Blood av Kendare Blake. Dette er ikke bare en av de beste spøkelseshistoriene jeg har lest på lenge, men også en av de beste bøkene jeg har lest på lenge! Du kan lese anmeldelsen her!


SHARE:

4 kommentarer

 1. For et flott sammendrag, du har nok lest et par bøker flere enn meg denne måneden :) Jeg liker Lauren Conrads bøker kjempegodt. De er lettleste og søte, og god underholdning når man trenger det. Klem fra Anette :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Det høres bra ut! Jeg er alltid på leting etter noen lette bøker jeg kan lese fort og samtidig bli underholdt :) Og jeg elsker Lauren Conrad haha!

   Slett
 2. The Host likte ikke jeg noe særlig. Det var en nedtur for Twilight-bøkene koste jeg meg veldig med da de kom ut. Jeg leste omtalen din av Captive in the Dark, den vekket interessen min men ikke nok, enda. Jeg er så negativ til erotiskebøker etter å ha lest den første boka i Det sorte dolks selskap. Det var en svært dårlig leseopplevelse. Det er flere som har skrevet positivt om Anna dressed in blood, det lover godt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg leste aldri twilight bøkene :P Eller jeg begynte på den første, men greide ikke å fullføre den. Det er ingen skam å være negativ til erotiske bøker! Jeg er det selv, men jeg er så nysgjerrig at jeg ikke alltid klarer å la være. Men hvis du har hatt en dårlig leseopplevelse med det før, så skjønner jeg det veldig godt hvis du ikke vil lese flere :) Det finnes jo så mange andre bra bøker der ute man kan lese fra andre sjangre ;)

   Slett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig