lørdag 22. desember 2012

Japanske skrivebøker

Jeg følte det var på tide å lage et innlegg her inne så denne bloggen ikke dør helt mens jeg er i Japan. Jeg storkoser meg i Japan så langt! De har verdens søteste skrivebøker! Jeg har kjøpt en hel del, men flere skal det bli. 


Den boken med uglen på er en dags-planlegger for 2013. Jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig til å begynne å bruke den! Nytt år og nye muligheter og alt det der.
 Alle bøkene her er skrivebøker utenom den øverst til venstre. Det er en veldig stilig bok om japanske legender og spøkelseshistorier. Et godt tips fra meg er å droppe høytlesning fra den på sengekanten. Det kan skape litt dårlig stemning.
På Alice in Wonderland boken står det forresten Wonderland of Alice hvis du ikke så det. Herlig.

Tenk at det er julaften i morgen! Det er veldig rart! Jeg har egentlig ikke julestemning. Noe som er litt rart siden de henger opp julepynt her som om livene deres stod på spill. Men det blir ikke skikkelig jul uten Norge føler jeg. Men alt er veldig koselig i Japan også så det blir nok en fin dag det også som alle de andre dagene her.
Jeg håper dere får en kjempefin dag i morgen og koser dere skikkelig i juletiden med alle deres kjære! God jul!

SHARE:

2 kommentarer

 1. For noen fine skrivebøker! Jeg digger skrivebøker og notatbøker, men det er ikke alltid jeg klarer å skrive i dem. Noen ganger synes jeg de er for fine.

  Kos deg videre i Japan,
  og ha en vidunderlig julefeiring :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Jeg har samme problem selv! Det er nesten som om jeg ikke tørr å skrive i dem i frykt for å ødelegge de. Selv om de er ment til å skrives i. Huff nei jeg aner ikke :p

   Tusen takk :) Håper du får en fantastisk jul hjemme med dine kjære :)

   Slett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig