søndag 11. november 2012

Smakebit på søndag: Food, girls, and other things I can`t have

Det er søndag igjen og det betyr selvsagt smakebit på søndag! Smakebit på søndag er en ukentlig utfordring fra Flukten fra virkeligheten der man skal dele noen setninger fra boken man leser, uten å røpe for mye. Dette er en kjempefin måte å oppdage nye bøker på, så jeg oppfordrer deg til å være med.
Food, Girls, and Other Things I Can't Have
Akkurat nå holder jeg bare på med en bok, og det er Food, girls, and other things I can`t have av Allen Zadoff. Den handler om femten år gamle Andrew Zansky. Andrew er overvektig, og sliter med selvtilliten. Hjemme er det problemer i forhold til foreldrene, og på skolen sliter han både med mobbing og selvbildet. Når han blir forelsket i April, bestemmer han seg for å gjøre det han kan for å imponere henne, og det hele utvikler seg til en humoristisk, dramatisk og litt trist historie.

Dagens smakebit er fra side 25:

This is the Physics of fat. Where do I fit? Each new
 situation is a science experiment. Chairs, desks, doorways, 
amusement park rides, airline and movie theater seats, pants, 
elevators - they all raise the same question. What mass will 
fit into that volume of space, and what amount of force will it take to get there?
Today`s experiment: Homeroom.

Ha en fortsatt god helg!SHARE:

14 kommentarer

 1. Fantastisk smakebit!!! Denne står på leselisten allerede :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Så bra! Jeg koser meg med den så langt, og anbefaler den videre ;)

   Slett
 2. Denne må jeg notere meg for denne virket interessant. Tusen takk for smakebit og boktips!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er veldig bra hittil i hvert fall :) Jeg elsker at det er fortalt fra en gutts perspektiv! Ha en fin søndag videre! :)

   Slett
 3. Takk for smakebit og boktips!Virker som en interessant bok som tar opp mange tunge ting:)

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, den tar opp mange vanskelige tema på en humoristisk måte :) Noe jeg liker veldig godt! Takk for kommentar og ha en fortsatt fin søndag! :)

   Slett
 4. Takk for smakebiten, dette høres ut som en fin og trist historie. God søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er det så absolutt :) Veldig rørende, morsom og fin! Takk og god søndag til deg også!

   Slett
 5. Låter som en sorglig bok, men ändå humoristisk :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Akkurat slik jeg liker de ;) Ha en fin søndag!

   Slett
 6. En tankevekkende smakebit! Jeg er selv ikke blant de tynneste i verden og har faktisk opplevd (på et Tyrkisk flyselskap) å ikke få plass i setet. Nå skal det sies at det var ett sete som var mye smalere enn normalt, og jeg fikk bytte til et vanlig sete. Men det var en helt forferdelig opplevelse. Så jeg forstår godt gutten i smakebiten din.
  Jeg kunne godt tenke meg å lese denne boken. Jeg liker når forfattere tar opp et reelt problem, men ser litt humoristisk på det.

  Takk for tips og ha en riktig fin søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det høres ut som en helt grufull opplevelse! Jeg aner ikke hva jeg hadde gjort om jeg hadde opplevd det samme.. Det var bra du fikk byttet til et vanlig sete, men jeg kan tenke meg at det var helt grusomt å oppleve noe sånt! Noe av det jeg liker ved denne boken er at man begynner å tenke over slike problemstillinger som man vanligvis aldri tenker på. Jeg levde meg veldig inn i Andrew og kjente på følelsene hans. Forfatteren har visst slitt med vekten selv, så mange av opplevelsene til Andrew i boken skal ha vært bygget på egne erfaringer. Dette gjorde bare alt mye mer virkelig for meg, så jeg anbefaler boken på det sterkeste :)

   Tusen takk og ha en fin søndag du også :)

   Slett
 7. Enig med Astrid Terese om at dette var en tankevekkende smakebit, og jeg synes boken virker interessant i sin "humoristiske, dramatiske og litt triste historie". Takk for smakebit og lesetips :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er en veldig tankevekkende bok :) Absolutt verdt å lese! Jeg liker den i hvert fall veldig godt hittil, og har både ledd og felt noen tårer allerede :)

   Slett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig