onsdag 21. november 2012

Snow White

I dag tenkte jeg å skrive litt om Snow White som jeg fikk i går. Dette er kanskje den fineste boken jeg eier, og var absolutt verdt pengene. Dette er enkelt og greit eventyret om Snehvit som vi alle kjenner og er så glad i, illustrert av Camille Rose Garcia. Jeg må bare si at jeg elsker illustrasjonene! De er mørke, mystiske og vakre. Og jeg elsker denne boken. Jeg kommer ikke til å gå noe innpå selve historien for jeg regner med at dere kan eventyret ut og inn, men jeg vil gi dere et par smakebiter fra boken.

Den vakre fremsiden!
 Og den enda vakrere baksiden.

Boken er fylt opp med illustrasjoner som dekker to hele sider. Tegningene er sjarmerende, og de hjelper til med å fortelle historien på en veldig god måte! Det er også bra hvis man vil lese den sammen med de minste, for bilder forteller mer enn tusen ord. Bilder kan det dessuten bli gode samtaler av, og man kan peke på bildene og fortelle hva man ser. De tilfører også en god atmosfære til boken.I tillegg til disse større illustrasjonene er boken stappfull av mindre illustrasjoner og ulik skriftstørrelse. Det står som regel lite på hver side, noe som gjør den helt perfekt å lese for de minste. Jeg koste meg også med boken, og hele leseopplevelsen var spesiell og hyggelig. Spesielt siden jeg elsker eventyret.


Alt i alt er dette en helt super bok! Enten du vil gi den bort til julepresang til en av de minste, eller beholde den selv, så er det en veldig bra bok. Dette er en av mine favorittbøker noensinne på grunn av illustrasjonene og den artige måten boken er lagt opp på! Jeg anbefaler den på det varmeste til absolutt alle. Jeg brukte litt tid på å finne den så hvis du er interessert kan du finne den her!

Håper alle har en fantastisk kveld videre!
SHARE:

6 kommentarer

 1. Helt utrolig og fantastisk vakker!! Tusen takk for at du tipset om denne boken, jeg må jo bare ha den :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig! :) Håper du koser deg med boken!

   Slett
 2. Takk for dette fine boktipset! Jeg er veldig glad i slike vakre illustrasjoner!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg også! Har en del "kunstbøker" med bare illustrasjoner fordi de er så vakre :)

   Slett
 3. Den så skikkelig stilig ut! Tror jeg må bestille den til skolebiblioteket :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Gjør det :) Den er veldig fin og veldig pedagogisk ;)

   Slett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig