onsdag 4. desember 2013

Nytt i bokhyllen

For noen dager siden fikk jeg endelig bøkene jeg bestilte for en stund siden. Det tar omtrent en og en halv uke før jeg får de bøkene jeg bestiller fra Bookdepository, noe som gjør at jeg glemmer hva jeg har kjøpt. (Det høres litt fælt ut, men jeg har ikke den beste hukommelsen.. ) Men jeg liker det, for da er det nesten som å åpne en haug med overraskelser. Her er mine nyeste tilskudd til bokhyllen:

Dualed (Dualed, #1) 

Dualed av Elsie Chapman er den første boken i en ny serie, og jeg synes historien virker veldig spennende! Den handler om en verden der alle har en "tvilling" som man må drepe før man fyller 20. Jeg begynte akkurat på den (Jeg holder på med tre bøker nå.. off) og liker den så langt.

3:59 

Jeg kjøpte to bøker av Gretchen McNeil. 3:59 virker som en veldig spennende og forvirrende historie, akkurat slik jeg liker de. Så vidt jeg har fått med meg (jeg vet ikke så veldig mye om denne, beklager) så minner den litt om Coroline, med en annen verden som virker bedre enn sin egen. I alle fall helt til man finner ut at man ikke kan dra hjem igjen..

Ten  

Ten er den andre boken jeg kjøpte som er skrevet av Gretchen McNeil. Denne har jeg allerede lest, og skrevet om her.

Doubt, Vol. 1 

Jeg har hatt lyst til å lese mer manga i det siste, og denne virker veldig skremmende. Doubt av  Yoshiki Tonogai minner meg litt om Battle Royale på den måten at en gjeng mennesker blir ført sammen og tvunget til å drepe hverandre. Eller i dette tilfellet hvor de må finne ut hvem som dreper dem. Jeg har allerede lest denne, og kommer til å skrive om den en av de nærmeste dagene. 

Another Little Piece 

Another Little Piece er en bok jeg har holdt et halvt øye med en stund. Historien virker spennende, men også hjerteskjærende. Den handler nemlig om en jente som har vært savnet i et år, og nå husker hun ingenting av livet sitt, inkludert tiden hun var savnet. Jeg grugleder meg til å begynne på denne.

Plot & Structure: Techniques and Exercises for Crafting a Plot That Grips Readers from Start to Finish 

Jeg kunne ikke logge ut uten å få med meg en bok om skriving. Jeg har hørt at Plot and Structure er fantastisk, så jeg gleder meg til å se hva jeg synes om den. Forhåpentligvis lærer jeg masse!

Når jeg ser på bunken av bøker føler jeg at jeg har et problem. Til og med den søte kusinen min sa at "Du kjøper veldig mange bøker Amanda...", men koster ikke alle hobbier litt? Har du lest noen av disse, og har du kjøpt deg noen nye bøker til jul?
SHARE:

4 kommentarer

 1. Har det på samme måte når det kommer til Bookdepository! Ah, leste omtalen din av Ten og fikk lyst til å lese den, Dualed hørtes også veldig interessant ut!

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå ble jeg lettet! Føles litt godt å ikke være alene om kjøpeproblemet ;)

   Slett
 2. Jeg har kjøpt to bøker til jul, begge skal jeg gi bort i gaver, heldigvis. Har over femti uleste bøker i bokhyllen, trenger ikke flere enda!

  SvarSlett
  Svar
  1. Merker jeg synes du er både heldig og uheldig som har femti uleste bøker i bokhyllen! Det er sikkert veldig deilig fordi du alltid har mye nytt å lese, men jeg hadde sikkert fått litt panikk også. (Så mange bøker, så lite tid).

   Slett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig