tirsdag 31. desember 2013

Lesemål for 2014


God jul og godt nyttår alle sammen! Jeg håper dere har hatt en fantastisk tid sammen med venner og familie og at dere snart er klare for et nytt år. For min del var 2013 litt fail på lesefronten, men veldig bra ellers. Jeg klarte sikkert ingen av lesemålene for året (jeg vil ikke sjekke aaarhg), men jeg leste en del gode bøker likevel og det er vel det viktigste. Jeg skal skrive et eget innlegg om de bøkene jeg likte best fra 2013 (og de jeg likte minst!), men nå tenkte jeg å gi meg selv noen nye lesemål for det neste året.

2014💗
Lese bøker fra bokhyllen

Jeg har et problem med at jeg kjøper for mange bøker. Dette er sikkert ikke noe nytt for dere som leser bloggen min fast, og det er nok mange av dere som også har litt det samme problemet (håper jeg). Jeg har alltid en lang liste med bøker jeg vil lese, og pleier å kjøpe mange bøker på en gang, for så å få lyst på nye bøker. Det blir en ond sirkel. De bøkene jeg pleide å glede meg til å lese står i bokhyllen og samler støv. I 2014 har jeg planlagt å lese disse bøkene før jeg får kjøpe noen flere (Vi får se hvordan det går).

Lese 100 bøker i 2014

I 2013 hadde jeg det samme målet, men leste "bare" 74. I år vil jeg prøve meg igjen. Jeg tar ikke dette så veldig alvorlig, men det er gøy å ha et stort tall å strekke seg etter.

Lese ferdig serier

Dette gleder jeg meg veldig til! Jeg har nemlig begynt på veldig mange serier opp gjennom årene, men fullført veldig få av dem. Mange av de er jo ferdige for lenge siden, så det er på høy tid at jeg kommer meg gjennom dem. Kjenner jeg meg selv rett vil jeg sikkert begynne på noen nye serier også, men målet er i alle fall å få lest ferdig så mange serier jeg har begynt på som mulig. 

Lese flere klassikere

Dette tror  jeg egentlig ikke blir noe problem, for jeg må lese en god del nordiske klassikere til det nordiske litteraturfaget jeg tar i år. Men jeg har lyst til å lese noen flere ikke-nordiske klassikere også. 


Dette var altså mine lesemål for 2014. Har du noen lesemål for året eller tenker du å bare lese litt det du føler for? Jeg håper alle storkoser seg i kveld og får en herlig start på det nye året.
 
Last day of 2013SHARE:

5 kommentarer

 1. Godt nyttår! =)

  Moro å få se hvilke mål du har i bokverden i 2014.

  Jeg hadde ikke noe spesielle mål foran meg da vi gikk inn i 2014, men i år har jeg faktisk noen.
  Først og fremst lese ferdig Septimus Heap-serien som jeg ikke rakk å lese ferdig i 2013.
  Så skal jeg lese en bok jeg fikk i julegave, en favoritt av en god venninne (Så fin gave! Kan nesten ikke vente). Boken heter Jonathan Strange & Mr.Norrell.
  Etter dette har jeg ikke noen plan på hvilken bok som skal leses, men jeg har et mål om å få lest noen flere serier (som jeg har hatt på vent en stund) og og jeg vil få lest noen flere klassikere.
  Ellers har jeg vel et mål om å få lest 100 bøker i 2014. Leste faktisk 112 i 2013, men tror ikke jeg klarer det i år. Har visst en del tykkere bøker på lista i år ;)

  Det blir spennende å se om vi klarer målene våre =)

  SvarSlett
  Svar
  1. 112? Det er jo kjempebra! Jeg gir deg en liten applaus ;)
   Lykke til med utfordringene dine! Jonathan Strange & Mr. Norrell virker veldig bra! Håper du skriver om den når du er ferdig :)

   Slett
 2. Jeg må innrømme at jeg ble litt overrasket at jeg greide å lese 112 bøker i fjor. Tror nok at Isfolket-serien hjalp til mye der ;) Jeg gjorde ikke annet enn å lese da :P Nå går det mye tregere. Jeg har blitt hekta på et spill som jeg "må" holde på med litt hver dag (huff!). Satser på det går over snart så jeg kan lese mer ;)
  Ja jeg har planlagt å legge ut omtale om den =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Aa da skjønner jeg. Har hørt at den serien er ganske avhengighetsskapende ;) Hvilke spill er du hektet på? Jeg har aldri vært spesielt glad i spill (får så vondt i hodet) men kjæresten min er helt avhengig av leage of legends :P huff

   Slett
  2. Jeg er heller ikke så glad i spill. Jeg blokker alle spill på facebook og spiller ikke noe på pc eller konsoll. Jeg er mest glad i brettspill og kort =) Men jeg har noen få spill på telefonen og nettbrettet; Backgammon, Mahjong, Pearls og Spirit tones (De to siste er sånne spill som har et bestemt antall nivå, slik at en til slutt er ferdig) Spirit Stones er det jeg er hekta på akkurat nå. Jeg trodde ikke det skulle bli såpass avhengighetsdannende, men det ble det visst :P Får se hvor lenge det varer (jeg blir ofte lei før jeg klarer å fullføre slike spill).

   Slett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig