tirsdag 10. desember 2013

Boken på vent: Ruby Red

"Boken på vent" er en spalte som Beathe fra Beathes bokhylle holder på tirsdager. Her skriver man litt om en bok man har i bokhyllen. Den kan være ny eller gammel, men det er en man ikke har lest enda som man likevel har veldig lyst til å lese. Hvis du har lyst til å bli selv, eller lese om andre bøker kan du trykke deg inn hit.

Ruby Red (Precious Stone Trilogy, #1)

Dagens bok på vent er Ruby Red av  Kerstin Gier. Jeg skal ikke lyve, dette var en bok jeg kjøpte bare på grunn av omslaget. Det er så nydelig! Jeg kunne brukt flere timer bare på å beundre det. Dessuten fikk jeg greie på at den havner om tidsreiser, noe jeg har et svakt punkt for. Den handler nemlig om en jente som er i en familie der man kan reise i tiden, noe som hørtes helt fantastisk ut.

Det er nå noen måneder siden jeg fikk den i hus, og den har stått og samlet støv på bokhyllen siden da. Jeg vil veldig gjerne plukke den opp snart, men jeg har ikke funnet riktig tidspunkt enda. Jeg er nemlig litt redd for at jeg ikke vil like den hvis jeg leser den i feil sinnstemning. 

Noen som har lest den?

SHARE:

12 kommentarer

 1. Omslaget hadde galant fått meg også til å kjøpe boken og når du nevner tidsreiser blir jeg ekstra nysgjerrig, har ikke lest noen bøker med det tema egentlig men det høres jo veldig interessant og spennende ut. Kos deg med boken når du kommer så langt :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det. Jeg har ikke lest så mange bøker om tidsreiser selv, men selve konseptet er så spennende :)

   Slett
 2. Nydelig omslag! Skjønner hvorfor du kjøpte den. Dette er en kjempe fin trilogi, har lest alle og likte dem veldig! Gled deg!:) Kos deg masse med boken når tiden er inne:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åå nå fikk jeg enda mer lyst til å lese den :) Takk! Håper jeg liker bøkene like mye som du gjorde.

   Slett
 3. Vakker ja. Finnes den på norsk? Har du lest Deborah Harkness sine bøker? Der reiser de i tid.. samt Sjelevandreren av Ann Pratchett

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er jeg ikke sikker på, men den er ikke så ny lenger så jeg tipper det (men jeg er litt usikker). Det har jeg ikke, men jeg skal notere de på listen min :) Alltid kjekt med nye bøker om tidsreiser! Takk for boktips!

   Slett
 4. Jeg hadde også lett kjøpt denne bare på grunn av omslaget! Nydelig! :)

  SvarSlett
 5. ja lett å bli nysgjerrig på denne når man ser omslaget.

  SvarSlett
 6. Har så utrolig lyst til å lese denne, var på Norli tidligere i dag men fant den ikke! Tror jeg må gå på biblioteker å låne den i nærmeste fremtid.

  SvarSlett
  Svar
  1. Gjør det :) Hvis du ikke finner den på biblioteket heller finnes den i alle fall på nett :)

   Slett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig