fredag 8. februar 2013

Nye bøker (Jeg har et problem)

Det er farlig å ta seg en tur innom bokhandelen..

Ok, det kunne ha vært verre. Jeg kjøpte tross alt bare to bøker. Men har dere lest bakpå Fifty Shames of Earl Grey? For den virker helt fantastisk! Jeg leste første kapittel og den er så bra! Eller, ikke bra som i at det er en bra bok. Men det er en veldig bra parodi! Jeg tror de som både elsket og hatet Fifty Shades of Grey vil like denne boken!

En god venninne av meg har anbefalt boken Quiet - The Power of Introverts in a World That Can`t Stop Talking så jeg måtte nesten kjøpe den også! Hun snakker om den hele tiden og er veldig entusiastisk så jeg føler virkelig at jeg går glipp av noe her!

Men nå skal jeg virkelig slutte å kjøpe bøker og heller spare penger. I hvert fall snart.
SHARE:

8 kommentarer

 1. Bokhandelen kan absolutt være farlig, i går lot jeg rett og slett være å gå innom. Jeg lot til og med være å gå forbi, men gikk en omvei...hehe! Men to bøker er ikke ille, og Fifty Shames of Earl Grey høres ut som artig lesing.

  God helg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha når du går en omvei for å unngå bokhandelen så skjønner jeg at det er et problem :P Det er sånt jeg ikke klarer! Men jeg prøver i hvert fall å trøste meg med at bøker ikke er det verste jeg kunne ha brukt pengene mine på! Og to bøker er, som du sier, ikke så ille ;) God helt til deg også! :D

   Slett
  2. Hehe, ja det er jo vanskelig...men som du sier er ikke bøker det verste å bruke pengene på ;)

   Slett
 2. Jeg har også gått på en bokhandle-smell og har postet litt bilder av det i dag :) Fifty Shames har jeg så utrolig lyst til å lese, den virker veldig morsom.

  Kos deg med nyanskaffelsene, Amanda, og ha en riktig god helg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Gratulerer med nye bøker! :D Flere av de så veldig spennende ut altså!
   Jeg føler meg mye bedre når jeg ser at andre heller ikke klarer å holde seg ;) Men er du syk har du lov! Og bøker er jo forsåvidt en god investering :)

   Fifty shames er veldig morsom! Jeg tror du ville likt den godt!

   Slett
 3. Ja, det er veldig sant..bokhandlere er skumle. Prøver å holde hardt på penegpungen når jeg er der. Fifty shemes virker som noe morsomt..haha..

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er nok lurt ;) Det prøver jeg alltid på også, men det er neimen ikke lett! Den er veldig morsom! Anbefales :)

   Slett
 4. Kjenner meg litt for godt igjen i dette... Selv om det er nettbutikker som robber meg mest. Der er jo bøkene enda billigere!! :-( Ikke at jeg klager, men lommeboken er ikke heelt fornøyd... Fikk nettopp 5 nye bøker hjem for noen dager siden, såå. Må lære å styre meg, haha :)

  SvarSlett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig