lørdag 19. januar 2013

Nytt i bokhyllen

Jeg greier ikke å holde meg, og har startet det nye året med å kjøpe inn noen bøker jeg har hatt lyst til å lese lenge. (Jeg som skulle lese flere bøker jeg allerede eida.. Jaja året er enda ungt).


 Disse to bøkene har jeg hatt lyst til å lese veldig lenge. Erebos har jeg lest om på flere blogger, og jeg tenker alltid at "Oi den høres spennende ut! Den vil jeg lese!" så har jeg glemt den like etter. Jeg er derfor veldig fornøyd med at jeg endelig eier den. Se så fin den er! Jeg elsker coveret!

Ready Player One har også stått på leselisten min i lang tid. Og nå virker det som om absolutt alle har lest den utenom meg. Jeg tror ikke jeg har sett noen dårlige anmeldelser av den enda, så jeg har høye forhåpninger! Håper bare at jeg ikke blir veldig skuffet.

The Marriage Mistake kjøpte jeg fordi jeg har cravet noe enkelt og romantisk i det siste. Og jeg liker Jennifer Probst sin skrivestil og tenkte "Hvorfor ikke?". Jeg har også hørt at dette er den beste boken hun har skrevet så jeg gleder meg.

Den siste boken var en gave fra bestevenninnen min. Det er en samling av spøkelseshistorier, noen kjente og noen mindre kjente. Jeg har lest 3 historier så langt og jeg likte de veldig godt. Jeg liker hele stemningen du kommer i av å lese de. Jeg er veldig glad i horror og "samler" på bøker som dette så tusen takk igjen!

Jeg skal prøve å ikke kjøpe så mange bøker i år! Det er nesten pinlig å fortsette å kjøpe når du har haugevis med bøker du aldri har lest. Men det er så vanskelig å la være!

Ha en fin lørdag alle sammen!
SHARE:

3 kommentarer

 1. Uhu, gratulerer med nye titler i hylla! Og lykke til med å ikke kjøpe så mange flere. Hihi.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! :) Jeg kjenner at jeg kommer til å bestille flere allerede i dag siden jeg må bestille pensum (og det gjør det greit i mitt hode) Jeg har et problem :P haha

   Slett
  2. Haha, ler høyt. Nå var du morsomt xD

   Slett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig