fredag 23. november 2012

Tre nye bøker

Har du noengang bestilt bøker også glemt at du har bestilt de? Den følelsen satt jeg igjen med i dag da jeg mottok en pakke med tre bøker som jeg ikke kunne huske å ha trykket hjem. Det er da man kan begynne å lure på om man har et problem, selv om jeg liker å skylde på treg levering og dårlig minne.


Jeg vet helt ærlig veldig lite av handlingen til alle disse bøkene. Jeg vet at Heist Society av Ally Carter skal være litt chick lit aktig, og handle om en familie av tyver der hovedpersonen må stjele tilbake noen malerier for å redde faren fra fengsel.
The Unquiet av Jeannine Garsee er visst en spøkelseshistorie om en jente som druknet. Og det er alt jeg vet om boken, så det blir spennende å se hva jeg synes om den.
  Nerve av Jeanne Ryan er den boken jeg er mest spent på, selv om jeg vet like lite om denne. Jeg tror den handler om et online spill som påvirker ditt virkelige liv og kan få dødelige konsekvenser, men jeg er ikke helt sikker. Jeg har hørt så mye forskjellig om denne boken at jeg nesten ikke kan vente med å begynne så jeg ser hvilken kategori jeg faller inn i. Når det er sagt burde jeg virkelig bare lese til eksamen.. Men den selvkontrollen har jeg dessverre ikke.

Har du lest noen av disse? Hva synes du isåfall?
SHARE:

7 kommentarer

 1. Oops ;) Men gøy med slike hyggelige overraskelser, ikke sant? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig gøy :) Det føles nesten som julaften! Jeg håper bare at jeg ikke har bestilt noen av bøkene flere ganger :P

   Slett
 2. Hoho! Godt gjort! Å bestille bøker forså å glemme at det er gjort har jeg aldri klart men blir ofte overrasket over den trege sendinger eller at alle bøker bestilt fra forskjellige steder kommer samtidig. Blir da litt stressa av haugen..Jeg vet jo fra lengre frem i bloggen din at du har lest flere av disse nå ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Aaa skjønner :) Jeg bestiller alt fra bookdepository, selv om de er ganske treige. Haugen bestiller jeg bare skolebøker fra :) Visste ikke at de hadde andre bøker også faktisk så dette må jeg sjekke ut!

   Slett
  2. Bookdepository bestiller jeg engelske bøker fra også. Det er så genialt at de ikke tar noe pris på porto. Jeg skal la være å kjøpe engelske bøker nå da frem til jeg får meg et lesebrett.

   Slett
  3. Ja, ikke sant! Jeg kjøper omtrent bare bøker derfra! (Norske bøker er så dyre) Ååh gratulerer med lesebrett! Det virker så gøy og enkelt å ta med seg over alt :)

   Slett
  4. Åh, nei du misforstå: Jeg har ikke fått tak i et enda :( Men jeg vil, jeg vil!

   Slett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig