fredag 19. oktober 2012

To nye bøker


 Jeg klarer visst ikke å slutte å kjøpe bøker. Internett er farlig altså! I det ene øyeblikket er jeg på facebook og aner fred og ingen fare, og i det neste har jeg fylt handlekurven på bookdepository. Disse to bøkene kom for noen dager siden, og jeg har ikke begynt på dem enda. Jeg aner egentlig ikke hva de handler om, men jeg har hørt så mye bra om begge to at jeg bare måtte ha dem i min besittelse. Det høres kanskje sykelig ut, men de var ikke så dyre så det går bra. Det er i hvert fall min unnskyldning.


Jeg kjøpte The Duff ( Designated ugly fat friend) av Kody Keplinger, og Anna dressed in blood av Kendare Blake. Jeg vet som sagt veldig lite om dem, men jeg har hørt at Anna dressed in blood er en veldig skummel bok som passer seg på denne tiden av året. Jeg kjenner at jeg gleder meg skikkelig til å begynne på den så jeg kan ta del i diskusjonen om boken. Uheldigvis må jeg vente litt siden jeg leser 4 andre bøker for øyeblikket. Verdensproblemer.


Men nå mener jeg alvor med at jeg ikke skal kjøpe flere bøker på en stund. Er man fattig student, så er man fattig student.
SHARE:

2 kommentarer

  1. Hehe, vi "lider" visst av det samme. Jeg har det med å shoppe bøker som andre jenter shopper sko. xD

    SvarSlett
    Svar
    1. haha godt å høre at jeg ikke er den eneste ;)

      Slett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig