tirsdag 30. oktober 2012

Har du lyst til å skrive en bok?

Det har jeg! Akkurat nå holder jeg faktisk på med tre forskjellige bøker, men ingen av dem er i nærheten av å være ferdig. For å presse meg litt tenkte jeg å være med på NaNoWriMo i år. Her er målet å skrive en bok på 50 000 ord på en måned! Måneden det er snakk om er November , så det begynner på torsdag! Dette høres kanskje veldig skummelt og umulig ut, men jeg tenker å bruke det som en anledning til å få skrevet ned så mye av historien som overhodet mulig. Det blir bare et førsteutkast, men jeg må jo skrive det før eller senere likevel.

Det jeg synes virker veldig bra med dette prosjektet er først og fremst forumet der du kan diskutere karakterer, dele ideer og diskutere med andre i lignende situasjon som deg selv.
Holder du på med et skriveprosjekt, og skal du være med på dette i år? 

Ha en fortsatt fin tirsdag!
SHARE:

2 kommentarer

  1. Hei Amanda, Det var noen som kommenterte bloggen din på Bokblogger.nos Facebook side. Det var en dame som gjerne ville kommentere på bloggen din, men det lot seg ikke gjøre siden hun ikke hadde wordpress eller blogger login. Ville bare gi deg beskjed om det :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Oisann! Jeg trodde man kunne kommentere anonymt uten wordpress eller blogger, men takk for at du ga beskjed så kan jeg se om jeg får fikset det :)

      Slett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig