fredag 14. mars 2014

Noen nye tilskudd til bokhyllen + hvor jeg har vært

Hei, dette var lenge siden!
Beklager at jeg har vært "borte" fra internett den siste tiden. Livet har vært hektisk etter jul. Jeg har begynt i ny jobb, samtidig som jeg studerer og ja, livet kom rett og slett litt i veien for min alenetid (som også betyr lese og bloggetid). Men nå har jeg alt mer under kontroll (håper jeg), og er klar for å lese, blogge og kommentere deres blogger igjen. Hurra for det.

På begynnelsen av året hadde jeg som mål å lese hundre bøker i 2014, og jeg ser nå at det kanskje var bittelitt dumt av meg. Som mange av dere vet må jeg lese noen bøker til studiet jeg går på, noe som har en tendens til å drepe leselysten min fullstendig. Jeg kan ha superlyst til å lese, helt til jeg sitter meg ned med en gammel dansk klassiker og bare faller helt sammen. Derfor har jeg valgt å kutte ned målet til 50 bøker.

Når vi snakker om ting jeg planla i januar som jeg ikke har greid å holde meg til: Jeg har ikke lest ut av min egen bokhylle. Nei og niks. Jeg har kjøpt nye bøker og lest de istedet (noen av de var til studiet så det er lov). De nyeste tilskuddene til bokhyllen min er:

Everybody Sees the AntsIldfuglenReality Boy               

Reality boy og Everybody sees the ants av A.S King, og Ildfuglen av Hedda H. Robertsen.


 Jeg har lenge hatt lyst til å lese Everybody sees the ants, men jeg har av en eller annen grunn aldri kjøpt den. Da jeg så den nyeste boken til forfatteren (som handler om en "supernanny" unge som må leve med konsekvensene av programmet) ble jeg nysgjerrig med en gang, og måtte ha den. Da kunne jeg likegodt kjøpe begge to. Ildfuglen fant jeg på mammutsalget til 99 kr. Jeg elsker salg!

I tillegg har jeg bestilt to erotiske bøker, som sikkert kommer i posten neste uke en gang, men jeg husker ikke hvilke det var.. Pinlig

Håper alle har en kjempefin dag og får en flott start på helgen!


SHARE:

1 kommentar

  1. Hihi, herlig oppdatering! Lykke til videre med jobb og studier (og nye og gamle) bøker i hylla!

    SvarSlett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig