tirsdag 18. mars 2014

Boken på vent: Morgon og kveld av Jon Fosse

Boken på vent er en ukentlig spalte fra Beathes bokhylle der man skriver om en bok man har veldig lyst til å lese, men ikke har rukket å komme til enda. Boken kan være nyinnkjøpt, eller ha ligget og støvet i bokhyllen i mange år. Hvis du vil være med selv, eller kanskje lese andre blogginlegg om andre bøker på vent, kan du trykke her!

Boken jeg har på vent i dag er morgon og kveld av Jon Fosse. Denne boken fikk jeg på døren min i dag, så den er aldeles ny. Jeg planlegger å begynne på den så snart som mulig, men er faktisk ikke helt sikker på hva den handler om (Jeg liker Jon Fosse så jeg satser på at det går bra).

 

 Bakpå boken står det: "Eit barn, som skal heite Johannes, og bli fiskar, blir født. Ein gammal mann, som heiter Johannes og har vore fiskar, døyr." Mystisk, jeg gleder meg!


SHARE:

5 kommentarer

 1. Mystisk bok, spennende!:) Har ikke lest noe av denne forfatteren tidligere. Gleder meg å høre mer om boken etterhvert, kanskje jeg må prøve meg på den hvis den er god:) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Dette var en ukjent bok for meg. Får titte nærmere på den

  SvarSlett
 3. Har ikke lest noe av Fosse før men denne ble jeg nysgjerrig på. Tusen takk for tipset! Ha en fin kveld:-)

  SvarSlett
 4. Har nettopp fått en Fossebok i hus; Kveldsvævd, som jeg ser frem til å lese. Ha en fin kveld.:)

  SvarSlett
 5. Åhh, denne gler eg meg til å lese! Har nyleg lese Andevake og Olavs draumar. Fantastisk fine forteljingar!! Kos deg med boka :-)

  SvarSlett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig