fredag 5. juli 2013

Suite Scarlett

Jeg leste Suite Scarlett av Maureen Johnson på ferieturen på begynnelsen av juni. Denne boken er så søt og sommerlig! Helt perfekt for late dager i solen når du bare skal ha noe koselig, enkelt og gøy å lese og ikke vil tenke for mye.

Suite Scarlett (Scarlett, #1)

Boken handler om Scarlett og den livlige familien hennes som eier et hotell i New York. På grunn av sykdomsutgifter er de nær ved å gå konkurs, og har dermed måtte sparke staffen sin. Scarlett må dermed finne seg i å arbeide på hotellet hele sommeren, noe hun ikke ser frem til, Men det er helt til den eksentriske Mrs. Anderson flytter inn for sommeren. 

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om denne boken. Den er ikke en fantastisk bok og den er heller ikke noe jeg kommer til å huske i flere år fremover (tror jeg da, men tiden vil vise). Men den er så artig! Du leser den og slapper helt av, kanskje ler du litt her og der, men selv om du ikke gjør det så er det vanskelig å ikke kose seg med den. En veldig fin sommerbok som du kommer deg fort gjennom uten for store anstrengelser eller hjerteproblemer. Men jeg må bare si det at Mrs. Anderson har kommet på min topp 10 liste over favorittkarakterer. Hun er helt fantastisk. Så eksentrisk, morsom og unik. 

Jeg har ikke lest flere bøker av Maureen Johnson, men jeg hører at alle (nesten) er søte, koselige sommerbøker, så jeg kommer nok til å lese mer fra henne.
SHARE:

2 kommentarer

  1. Hmm, den boka noterer jeg meg bak øret til en dag jeg trenger noe lettlivet. Og Mr Andersen skulle jeg gjerne møtt ;)
    God sommer!

    SvarSlett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig