torsdag 25. oktober 2012

Bøker på leselisten!

 Først vil jeg si tusen takk til Frøken B fra Bokvrimmel som har gitt meg en utmerkelse ! Tusen takk, det var en hyggelig overraskelse! Hvis du ikke har sjekket ut bloggen hennes enda, så gjør det nå med en gang. Det er en av mine favoritter! (Jeg skal mest sannsynlig gi videre utmerkelsen til andre i morgen, men har ikke tid i dag så beklager det)

Tilbake til innlegget! Dette er en ny "serie" jeg tenkte å begynne med her på bloggen, hvor jeg deler noen av bøkene som er på min personlige leseliste med dere. Tanken er å få litt kontroll selv, samtidig som jeg kanskje kan pirre nysgjerrigheten til noen av dere! Jeg begynner med tre tilfeldig utvalgte bøker fra den lange, lange listen!Alice in Zombieland (White Rabbit Chronicles, #1)


    Alice in Zombieland  av Gena Showalter har vært på leselisten min siden jeg først hørte om den. Mest på grunn av coveret! Se på det der! Jeg er helt forelsket! Jeg er ikke helt sikker på hva den handler om, bortsett fra at den handler om en jente som heter Alice som dreper Zombier. Denne har fått veldig ulike omtaler rundt omkring på Internett, noen veldig gode og noen veldig dårlige. Sånt pirrer interessen min veldig!

Food, Girls, and Other Things I Can't Have

Food, Girls, and other things I can`t have av Allen Zadoff er en annen bok som har vært på leselisten min en stund nå. Den handler om Andrew, som er overvektig og sliter med selvtilliten sin. Jeg leste første kapittel på Amazon og det var utrolig morsomt, så jeg gleder meg til å lese hele boken. Jeg har også hørt at forfatteren var overvektig som barn, og har tatt utgangspunkt i sitt eget liv. 

Sisters Red (Fairytale Retellings, #1) 

Sisters Red av Jackson Pearce er en gjenfortelling av Lille Rødhette, og den skal visst være veldig mørk og skummel! Denne har også fått veldig blandede tilbakemeldinger på diverse bokblogger og goodreads, og jeg gleder meg til å se hvilken kategori jeg tilhører. Jeg har hørt at ulvene er skumle og farlige, og det liker jeg. Noen andre som føler at ulver og spesielt varulver har blitt litt for romantisert i det siste?

Har du lest noen av disse bøkene? Hva synes du eventuelt om dem?
SHARE:

2 kommentarer

  1. Flott liste, bok nummer to er herved oppført på min (som forøvrig har blitt MILELANG :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så bra! :) haha ja sånne lister har det med å bli unaturlig lange ;)

      Slett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig