torsdag 8. august 2013

Nytt i bokhyllen denne uken

Jeg har et problem når det kommer til å kjøpe bøker. Problemet mitt er rett og slett at jeg kjøper for mange bøker, uten at jeg leser de jeg allerede har. Jeg prøver å skjerpe meg og bli bedre, men det er ikke så lett. Denne uken fikk jeg mange nye bøker i hus, og jeg tenkte jeg skulle dele de med dere. Hva er vel en avhengighet hvis man ikke får dele den med verden?

Girl of Nightmares (Anna, #2)The 5th Wave (The 5th Wave, #1)

Nå er det snart høst, og da trenger jeg litt spennende lesning. Jeg leste Anna dressed in blood i fjor høst, og i år skal jeg endelig lese oppfølgeren Girl of nightmares. Jeg har utsatt det fordi jeg vet at det bare er disse to bøkene om Anna og Cas, men nå greier jeg ikke å utsette det lengre.

The 5th Wave har jeg hatt lyst til å lese siden den kom ut. Den virker så spennende og mystisk! Perfekt for mørke, skumle høstkvelder.

The Great GatsbyPersuasion

Jeg måtte også ha meg noen klassikere. Jeg har begynt på The Great Gatsby og liker den veldig godt så langt! Jeg er en person som liker best å ha lest boken før jeg ser filmen, og har derfor ikke sett filmen. Men jeg gleder meg!!

This is Not a TestCity of Ashes (The Mortal Instruments, #2)

This is not a test var et impulskjøp. Jeg leste på en blogg at den var så bra og at det var zombier! Det var tydeligvis nok for meg på det tidspunktet.. Men omslaget er nydelig og den virker spennende så vi får se.
Jeg leste ferdig City og Bones for en stund siden og måtte selvfølgelig bestille bok nummer 2 i serien, City of Ashes. Jeg følte ikke at jeg hadde noe valg, men jeg gleder meg.

The Book ThiefSailor Twain

The Book Thief er en av de bøkene jeg føler at ALLE i hele verden har lest, utenom meg. Jeg føler meg utenfor, og vil være med i klubben! Jeg håper jeg liker den.

Sailor Twain er en tegneserieroman som jeg har hatt lyst til å lese lenge. Jeg har som mål å bli flinkere til å lese tegneserieromaner.. Hittil har jeg ikke vært noe flink.

Har noen lest noen av disse bøkene? (Kanskje utenom the Book Thief haha)
SHARE:

4 kommentarer

 1. Har hørt så mye bra om the 5 wave, vurderer å plukke den opp, men som du sa jeg har også kjøpt for mye bøker i det siste og jeg burde fokusere på å prøve å få lest dem.
  Venninnen min anbefalte Persuasion til meg og jeg har hatt den på kindelen siden, men har ikke fått meg til å lese den enda. Hun sa ihvertfall at den skulle være bra så skal lese den en gang :)
  Gled deg til City of Ashes (og City of Glass) De to bøkene er urolig gøye, klarte ikke legge de fra meg :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg gleder meg veldig! Kan nesten ikke vente med å se hva som skjer videre :D

   Persuasion gleder jeg meg også til å lese, har også hørt veldig mye bra om den! Jeg har hørt det er den beste boken hun har skrevet til og med, så jeg har skyhøye forventninger (noe som aldri er bra, men vi får se) ;)

   Slett
  2. Jeg har bare lest Pride and Prejudice av henne så har også høye forventninger men kanskje ikke like høye som dine? Elsket i hvertfall P&P <3

   Slett
  3. Åh den leste jeg for mange år siden, men jeg husker ingenting! Tror jeg husker at jeg likte den :) Jeg kjøpte en ny versjon med et nydelig cover for noen måneder siden så jeg skal snart lese P&P igjen! Gleder meg! :D

   Slett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig