fredag 1. februar 2013

Lest i Januar

Jeg har, som dere helt sikkert har fått med dere nå, hatt problemer med å lese bøker i det siste. Jeg aner ikke hvorfor, men det tar meg kjempelang tid å komme gjennom selv den minste og mest lettleste bok. Derfor har jeg bare fått lest 3 bøker i Januar. Ja, bare 3 bøker. Noe som ikke er så veldig bra når man har som mål å lese 100 bøker i løpet av et år. 


The Other Side of the StoryJeg begynte måneden med litt The Other Side of the Story av Marian Keyes som jeg har skrevet om her. Dette var en riktig kosebok, og jeg likte den veldig godt. Men det tok så lang tid å komme gjennom den, at jeg skjønte at jeg hadde fått et leseproblem. Jeg vet ikke hva annet man kan kalle det. Jeg har fått et problem med å lese bøker. 

"Doppler - roman" av Erlend LoeNoe måtte gjøres, og jeg bestemte meg for å lese en personlig favoritt, nemlig Doppler av Erlend Loe. Jeg skrev om den her. Det gikk fint å lese denne, men jeg hadde fremdeles problemer med å plukke opp andre bøker. Så jeg brukte stort sett resten av måneden på å begynne på en rekke bøker uten å lese de ferdig. Noe som forhåpentligvis vil føre til et stort lass med bøker lest neste måned! (Vi satser på det!)

Everneath (Everneath, #1)

Den siste boken jeg leste i Januar var Everneath av Brodi Ashton, som jeg også har skrevet om. Og den var bare.. Nei. Den falt virkelig ikke helt i smak. 


Januar var med andre ord ikke en veldig god lesemåned for meg, men jeg er snart ferdig med rundt fire forskjellige bøker jeg begynte på. Så det er jo forsåvidt greit. 

Jeg håper dere hadde en bedre lesemåned enn meg!
SHARE:

1 kommentar

  1. Akkurat slik var min januar også, mye påbegynt, lite fullført. Nå får vi ha troa på februar.

    SvarSlett

© Lesenyter. All rights reserved.
Blogger Template Made By pipdig